•    





Αξιολόγηση στη Κρατική Σχολή της Λουογιάν

Το Νέο Προστέθηκε στις 20/07/2015

Οι Αθλητές του Α.Σ. Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα και Καπάϊ Άντριαν βρέθηκαν στις 8.00 η ώρα το πρωί της Κυριακής 19 Ιουλίου, 2015 στην Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γουσού της Λουογιάν, στο Τμήμα Πολεμικών Τεχνών του Σαολίν για να συμμετέχουν στη προγραμματισμένη από 5 Μαΐου, 2015 αξιολόγηση, μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή.

Οι Έλληνες, εξετάστηκαν σε μακριά και κοντά όπλα, εκτέλεση και τεχνική κατάρτιση παραδοσιακών δεξιοτήτων Σαολίν και τεχνικές μάχης από την αρμόδια Διεύθυνση και κατάφεραν να αποσπάσουν υψηλότατη βαθμολογία, ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες επιτυχώς και τους απενεμήθη επισήμως η επάρκεια προσόντων διδασκαλίας στο Σαολίν Κουνγκ Φου.

Την απονομή των Πτυχίων των επιτυχόντων έκανε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Κύριος Τσεν Ζενγκ Ουέϊ.

Οι Έλληνες σπουδαστές μπορούν να αξιολογηθούν για τις γνώσεις τους, ανάλογα με τη σχετική μελέτη που έχουν εκπονήσει αλλά και τον χρόνο που διήρκεσε, σε επιμέρους θεματολογία, μακριά και κοντά όπλα, παραδοσιακές φόρμες δεξιότητας Σαολίν Κουνγκ Φου, Τεχνικές Μάχης, εξειδικευμένες γνώσεις, κ.α. Λόγω του ότι ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] – Σταυρίδης Ιορδάνης, ιδρυτής και διευθυντής του [ΕΠΟΣ, διατηρεί από το 2002, την επίτιμη θέση του Συμβούλου, στην επιτροπή του Λαϊκού Γραφείου Κουλτούρας και Αθλητισμού της επαρχίας Χονάν [Κρατική Πιστοποίηση Αρ. 03036/2002], του έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα να φέρνει Σπουδαστές και Σπουδάστριες για αξιολόγηση, στην Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γουσού της Λουογιάν, Τμήμα Πολεμικών Τεχνών του Σαολίν.

Οι Επιτυχούσες Σταυρίδου Αλεξάνδρα [Αριθμός Πιστοποίησης: 20101014], Αντάρη Κωνσταντίνα [Αριθμός Πιστοποίησης: 20101015] και ο Επιτυχόντας Καπάϊ Άντριαν [Αριθμός Πιστοποίησης: 20101016], είναι οι πρώτοι Έλληνες Σπουδαστές του ΕΠΟΣ, κάτω των 18 ετών, που έχουν τύχει τέτοιας αναγνώρισης.

Για το ΕΠΟΣ είναι μια ιδιαίτερη τιμή και σίγουρα μια μοναδική αναγνώριση για τους Σπουδαστές τις Σπουδάστριες και το σωστό Διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών που πλαισιώνουν το Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν. Πέρα από την επιτυχή αξιολόγηση των μεγαλύτερων δασκάλων, η νέα γενιά δείχνει να συνεχίζει ακόμη αξιότερα. Η γνώση του Πολιτισμού Σαολίν και των τεχνών του, έχει πλέον πολύ ισχυρές βάσεις στην Ελλάδα και «Οι 4 Θησαυροί του Σαολίν» [κιν.: Shàolín Sìbǎo 少林四宝] άρχισαν πλέον να αποκτούν την αξία που τους αναλογεί. Δήλωσε ο Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空] Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ].




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ac-artemidas.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του ac-artemidas.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ